ECOSISTEMA DE RESTAURACIÓ – HOTELER

Des de l’òptica cultural es proposa visibilitzar el model de La Brutau gastronòmica com a valor universal de l’alimentació d’es d’una dimensió antropològica.

El projecte La Brutau Gastronòmica planteja avançar en el marc de la cuina cognitiva creant un espai gastronòmic que vagi més enllà del marc alimentari, per tal de transcendir en el benestar la salut i la teràpia. També es treballarà la consciència col.lectiva vers la inclusió social de persones amb perill de risc social i/o amb (dis) capacitació. Un model que focalitza el desenvolupament social, l’alimentació saludable i l’habitat sostenible.

Els principis generals de La Brutau Gastronòmica són: Recuperació del concepte de la socialització dels horts. (Uns horts recuperats recentment per l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca i originàriament en propietat de la fàbrica La Brutau). Producció pròpia. El concepte de producte Km0. Establir relació d’integració i consciència amb els actors social, culturals del municipi i comarca com: El Polígon del Pla de Politger, l’escola municipal, les persones amb inquietuts a viure el municipi des dels valors de marca de compromís social i sostenible. O incidir, entre altres, a la capacitat cognitiva de les persones a través de l’aliment per tal d’aportar beneficis.

© Copyright - La Brutau Àrea Circular | Ajuntament de Sant Jaume de Llierca by Ergates