ECOSISTEMA ARTÍSTIC

El paisatge artístic – cultural com element cohesionador del patrimoni natural i arquitectònic de la Brutau. L’ecosistema Artístic La Brutau, conceptualitza un espai expositiu entre lo tangible i lo intangible al llarg dels 17.000m2  i entre les diferents unitats de vida/hàbitats, com és l’hotel, el circuit d’aigües, l’observatori de la vellesa… sempre disposat en espais hàbils per la socialització.

Comptarà amb peces d’exposició temporal i permanent fent ús de tots els hàbitats tant interiors com exteriors. Una cohesió del patrimoni paisatgístic amb l’artístic contemporani. Escultures, land art, pintura, instal·lacions efímeres, marcs exaltadors de composicions naturals de la Brutau…

Seguint amb el concepte biodivers de convivència que s’estableix a la natura, acull artistes de renom, emergents, locals, exaltarà per la seva composició, espais o materials de la finca, que pel temps o la composició són dignes de ser contemplats per la seva màgia o la seva poètica.

Valor dels elements artístics en els espais interns. La convivència entre allò intern i allò extern. Línia de separació que es desdibuixa entre l’experiència de contemplar una peça d’art i la vivència d’estar en un espai de bellesa creativa, estètica, per arribar al benestar. 

© Copyright - La Brutau Àrea Circular | Ajuntament de Sant Jaume de Llierca by Ergates