ECOSISTEMA ARTÍSTIC

El paisatge artístic i  cultural com a element cohesionador del patrimoni natural i arquitectònic de La Brutau. L’ecosistema artístic de La Brutau conceptualitza un espai expositiu entre allò tangible i allò intangible al llarg dels 17.000 m2  i entre les diferents unitats de vida/hàbitats, com és l’hotel, el circuit d’aigües, l’observatori de la vellesa… sempre disposat en espais hàbils per a la socialització.

Comptarà amb peces d’exposició temporal i permanent, i es farà  ús de tots els hàbitats tant interiors com exteriors. Hi haurà una cohesió del patrimoni paisatgístic amb l’artístic contemporani: escultures, land art, pintura, instal·lacions efímeres, marcs exaltadors de composicions naturals de La Brutau…

Seguint amb el concepte biodivers de convivència que s’estableix a la natura, s’acolliran artistes de renom, emergents, locals, que elaboraran les seves composicions en espais o amb materials de la finca, els quals, pel temps o la composició, seran dignes de ser contemplats per la màgia o la poètica que desprenen.

Es donarà valor als elements artístics als espais interns. A la convivència entre allò intern i allò extern. Es desdibuixarà la línia de separació entre l’experiència de contemplar una peça d’art i la vivència de ser en un espai de bellesa creativa i estètica, per arribar al benestar integral.

© Copyright - La Brutau Àrea Circular | Ajuntament de Sant Jaume de Llierca by Ergates