REACTOR CREATIU

Hub per a la investigació, producció i creació. On convergeixen projectes de totes les branques disciplinars amb el focus inspirador dels valors de l’Observatori de Benestar La Bruta, en el marc de la consciència i pràctica de la biomimètica i la bioinspiració, I als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030. Interacció amb el sector empresarial, educatiu i cooperatiu del territori local comarcal, de Catalunya i internacional per assolir coneixement de forma simbiòtica i/o mentorització dels participants i/o residents.

Un hàbitat dissenyat per a facilitar qualsevol del pas evolutiu que estigui un projecte o persona: idea, disseny, creació, producció o exhibició de manera que el mateix espai es converteix en un motor circular generador de projectes amb fluïdesa: Reactor Creatiu.

El Reactor Creatiu és un Lab on tots els espais poden interconnectar-se per a facilitar la cocreació, les sinèrgies i la simbiosis tant interprofessionals com interdisciplinars, tant públiques com privades.

© Copyright - La Brutau Àrea Circular | Ajuntament de Sant Jaume de Llierca by Ergates