REACTOR CREATIU

Hub o port base per a la investigació, producció i creació, on convergeixen projectes de totes les branques disciplinàries amb el focus inspirador dels valors de l’Observatori de Benestar la Brutau, en el marc de la consciència i pràctica de la biomimètica i la bioinspiració, i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030. És bàsica la interacció amb el sector empresarial, educatiu i cooperatiu del territori local, comarcal, de Catalunya i internacional per assolir coneixement de forma simbiòtica i/o mentorització dels participants i/o residents.

Aquest és un hàbitat dissenyat per facilitar qualsevol pas evolutiu d’un projecte o persona: idea, disseny, creació, producció o exhibició, de manera que el mateix espai es converteix en un motor circular generador de projectes amb fluïdesa: un reactor creatiu.

El reactor creatiu és un lab on tots els espais poden interconnectar-se per facilitar la cocreació, les sinergies i les simbiosis tant interprofessionals com interdisciplinàries, tant públiques com privades.

© Copyright - La Brutau Àrea Circular | Ajuntament de Sant Jaume de Llierca by Ergates